De Heerlykheit Coaching Ritueel begeleiding Geestelijke begeleiding
Over De Heerlykheit
Zakelijk
Contact
Welkom bij De Heerlykheit, de praktijk van Henk van den Berg.
Als predikant en geestelijk verzorger heeft hij ruim tien jaar praktijkervaring in het begeleiden van mensen op bijzondere momenten in hun leven. Dit kunnen momenten zijn van geluk en van verdriet. Veel mensen zoeken op deze bijzondere momenten naar een verbinding met de bronnen van het leven. Bij dat zoeken kan De Heerlykheit begeleiden.

De Heerlykheit is stevig geworteld in de christelijke traditie, maar geen onderdeel van de traditionele kerk.
Voor De Heerlykheit  is de kern van de christelijke traditie de agapè, de liefde. Spiritualiteit is het duurzame proces van transformatie tot liefde, waarin God en mens samen opgaan. De Heerlykheit put uit de rijke bronnen van de christelijke spiritualiteit en de ervaring leert dat aan deze bronnen
velen zich kunnen laven: kerkelijk, niet meer kerkelijk, onkerkelijk, anders gelovig of ongelovig. 
  

De praktijk heet De Heerlykheit naar de gebiedjes die vroeger op de kaarten stonden, bijvoorbeeld De Heerlykheid Bronkhorst. De Heerlykheit staat open voor iedereen die op weg wil  in het mooie landschap van de christelijke spiritualiteit en daarbij de gebaande paden durft te verlaten. De Heerlykheit is er voor individuen en groepen, biedt zelf een programma, maar levert ook maatwerk op vraag, en is actief binnen en buiten de kerk. 

foto